tiistai 13. syyskuuta 2011

Kestovaippailua Sigridissä

Elokuu Sigridissä antoi paljon kestovaipoista kiinnostuneille. Kestovaippaluento 10.8. keräsi kurssitilan täyteen kestoilusta kiinnostuneita. Luennon aiheena olivat kestovaipatuksen ympäristövaikutukset. Aihe herätti paljon keskustelua ja paljon juteltiin myös ihan kestovaippailun käytöstä, millaisia vaippoja on olemassa ja miten vaippa-arki käytännössä sujuu.




Kestovaippojen ompelukurssilla ommeltiin vuotosuojallinen taskuvaippa. Ilta hurahti kuin siivillä, mutta kotiin viemisinä jokaisella oli iloinen, omatekoinen vaippa. Vaippojen teko saattaa viedä mukanaan, joten lisää kestovaippakursseja onkin tulossa...



Käsityökeskus Sigridin tarvikemyyntipuolelle ovat ilmestyneet myyntiin myös kestovaippatarvikkeet. Saatavana on valmiita tarvikepakkauksia taskuvaipan tekoon. Pakkaus sisältää pul-kangasta kosteussuluksi, sisäkangasta vaihtoehtoisesti kuivaliinana tai mikrofleecenä, joustokanttia, kuminauhaa sekä kiinnitykseen vaihtoehtoisesti nepit tai tarranauhaa. Paketista löytyy myös kaava ja ompeluohje!

Kestovaippojen käytöstä kiinnostuneiden vanhempien kannattaa suunnistaa jatkossakin Sigridiin. Syksyllä nimittäin käynnistyvät kestovaippa-infotilaisuudet Sigridillä. Lyhyissä infoissa puhutaan kestovaippojen käytöstä, vaippamalleista ynnä muista käytännön asioista ja siellä on mahdollisuus kysellä vaipatukseen liittyvistä kysymyksistä. Infot ovat maksuttomia, ja ne pidetään aina kuukauden viimeinen perjantai klo 18-18.30. Syksyn infot ovat 30.9., 28.10., 25.11. ja 30.12. Tervetuloa!

Kirsi
kuvat: Maikku Aho ja Saara Kaunisto






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti