tiistai 26. heinäkuuta 2011

Koruilla kaunista arkeen ja juhlaan

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä…

Sigridistä löydät nyt ihania värejä loppukesän ja alkusyksyn piristykseksi. Koruja löytyy jos jonkinlaista, varmasti jokaiselle jotakin mieleistä, hillittyä, hallitsevampaa, hempeää ja hauskaa. On kaulakorua,korvakorua, rintakorua, rannekoruja ja sormuksia. Etsit sitten korua juhlaan tai vaikka ihan arkipäivän piristykseksi, meidän monipuolisesta valikoimastamme löydät etsimäsi. Koruja löytyy monilta eri tekijöiltä, tässä muutamia poimintoja.














Myymälästä kesäuutuutena Design Sirkun huovutetutkorut ihanissa kirkkaissa väreissä, melkein kuin karkkia! Koruja kuvaaviasanoja voisivat olla esimerkiksi leikkimielinen, hyväntuulinen, lämminhenkinenja ne haluavat olla käyttökelpoisia jokapäiväisessäkin elämässä. www.designsirkun.fi









Aina tyylikkäät Elina Kankaanpään nappikorut, väreissä löytyy valinnan varaa, ja jos haluamaasi väriä ei juuri sillä hetkellä naulastalöydy, huikkaa toivetta myyntitiskin taakse.













Paperikorut Mifukolta ja Laura Tähtiseltä. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti käyttäen kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Materiaalit ovat kestäviä ja tuotteet hyvin valmistettuja, siten pitkäikäisiä. http://www.mifuko.fi/

Minna Kempin hillityn tyylikkäät keramiikka- ja lasikorut arkeen ja juhlaan! Kauniit siirtokuvat tekevät pikkuisistakin korvakoruista katseen kerääjät.

Näiden lisäksi meiltä löytyy myös aina hauskat Funky Homo Sapiensin korut, Tuilikan kierrätysmateriaaleista tehdyt korut, Mariinda Grafian korvikset, Kati-Riinan, Heidi Ollikaisen ja monen monen muun ihanuuksia! Tervetuloa tekemään persoonallisia löytöjä!

Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti